Ydelser

Læs mere om hvad jeg kan tilbyde dig.

En følelse som kan Ændres

Modløshed

Et håb

Udbrændthed

Et ønske

Uopfyldt mål

Manglende livsglæde

Kom i gang allerede I dag

Mærk dig selv

Mærk efter - kan du mærke dig selv og lever du et liv, der gør dig glad?

Tag action

Tag kontrol over dit liv og vær aldrig bange for at spørge om hjælp.

Opsæt nye mål

Nye mål behøver ikke altid at være et fravalg - ofte er det faktisk tilvalg.

Jeg Tilbyder

Min uddannelse er integrativ, hvilket betyder, at jeg arbejder ud fra flere psykologiske retninger og kan benytte flere forskellige terapeutiske tilgange. Jeg tager udgangspunkt i dit stå- og startsted. Jeg benytter mig af både det kropslig og det kognitive i kombination med dine individuelle forudsætninger og ønsker.

Coaching

Coaching hos mig er måske ikke som du umiddelbart kender det. Jeg laver ikke forløb over bestemt tid, med en bestemt kostplan eller træningsplan. Coaching hos mig er individuelt og kan gøres på mange af livets facetter såsom karriere, sundhed mv. Coaching tager udgangspunkt i et givent mål. Her arbejdes der i nutiden og i fremtiden.

Som klient kommer du med dit mål og dine ønsker. For at nå derhen kan en plan godt give mening, men det laves med udgangspunkt i dig, hvem du er, hvad der giver mening og hvilke udfordringer, der eventuelt ville kunne komme. Ingen kender dig bedre end du selv gør. Vi kigger på, hvad der udfordrer dig og på alt det der lykkedes. Målet for mig er, at du tager vores fælles arbejde med videre.

Udover min Coach uddannelse er jeg også uddannet i samtaleterapi. Det kan være fordelagtigt at kombinere coaching med terapidelen, for at forstå det samlede billede, og sammenhængen mellem det vi gør. Hvis du har brug for, eller bliver nysgerrig på hvorfor du er havnet i den situation du er i, kan vi sammen via dybdegående samtaleterapi finde årsagerne. Det, at du bliver bevidst omkring, hvad der ikke er godt for dig, giver dig mulighed for at forebygge og ændre dårlige vaner inden det er for sent.

Terapi

Gennem psykoterapien bliver det muligt at arbejde med dine ønsker og behov, om lige præcis det du står overfor. Terapi behøver ikke altid at være hårdt og svært arbejde. I terapien kan det også handle om at finde frem til de ressourcer, du besidder og har brug for i en given situation. I det terapeutiske rum kan der arbejdes med psykodynamisk, oplevelsesorienteret og med progressions terapi. Kort fortalt fortid, nutid og fremtid. Det giver dig mulighed for at finde årsagerne til, hvorfor du føler som du gør, handler som du gør eller ikke handler som du ville gøre.

Når vi kender årsagerne, giver det mulighed for at finde løsninger på problemerne og træffe bevidste valg. Tilvalg eller fravalg. Så i terapien får du mulighed for at vælge, tage ansvaret over dit eget liv tilbage og leve et liv i mening.

Psykoterapi er en måde at lære dig selv at kende på og arbejde med dig selv, gennem samtaler med øvelser og refleksion. En bevidstgørelse på hvem du er, hvad der har formet dig og, hvordan du kan gøre tingene anderledes – hvis du ønsker at gøre dem anderledes.

Min faglige tilgang er eksistentiel terapi, hvor formålet er at skabe mening. Her hjælpes du til at hvile i dine egne værdier og retning. Jeg bruger dig, hvilket vil sige at din krop også får en stemme: hvilke følelser er til stede og hvilke fornemmelser sidder du med i kroppen. RELATIONEN mellem dig og mig er det bærende i terapien, metoderne kommer sekundært.

"Vi syner bilen hvert andet år, fordi det er et krav. MUS samtaler afholdes årligt. Hvornår prioriterer vi at afstemme med os selv?"

– Maja Vickie

Mine kunder Siger

"Maja er supergod til at skabe et roligt trygt rum. Jeg var især glad for den konstruktive feedback og de konkrete, brugbare råd. Jeg vil klart anbefale Maja til andre".

  Kristina, 38 år

  Cand.soc

  Er du klar til at tage Næste skridt

  Har du spørgsmål, eller er du nysgerrig på, hvordan jeg kan hjælpe dig. Så send mig en mail eller ring til mig.

  Jeg står klar til at hjælpe dig!

  Du kan kontakte mig her:

  Telefon : 5360 3853

  Adresse : Lundvej 58, 8800 Viborg