Om Maja Vickie

Læs mere om mig

Hej, jeg hedder Maja

Lyttende, nysgerrig og åben for det livssyn du har

Jeg hedder Maja, og er født og opvokset her i Viborg. Jeg er uddannet sygeplejerske og har siden 2009 arbejdet indenfor flere områder af sundhedsvæsnet.

Jeg er gennem mit arbejde dagligt vidne til, hvad vi mennesker risikerer at stå overfor af kriser og udfordringer. Hvordan vores livsopfattelse og almen trivsel, påvirker vores måde at håndtere udfordringerne på og hvordan vi hurtigere og nemmere kommer over et sygdomsforløb, ved at rette fokus mod det som fremmer vores udvikling i stedet for at bremse den.

Dette er en af grundene til at jeg i dag har valgt at beskæftige mig med personlig udvikling og trivsel. Jeg har arbejdet indenfor området i 6 år og har en bred erfaring med mennesker, i forskellige situationer fra blandt andet  hospice, psykiatri og sygehus.

Jeg har altid haft et ønske om at hjælpe andre, hvilket afspejler sig i min valgte levevej. Jeg er nysgerrig på mennesket som helhed. Interaktioner og et godt relationelt samspil har altid stået mit hjerte nært. Jeg har derfor sideløbende med mit arbejde valgt at studere psykoterapi på Life Academy i Risskov. Uddannelsen tager fire år, og jeg har på nuværende tidspunkt afsluttet de første to år med eksamination og titlen som Coach og Terapeut. 

"Hos mig får du en terapeut der ved, hvad det vil sige at arbejde med mennesker. En der selv har gået vejen og er ufordømmende"

– Maja Vickie

Mine uddannelser

Livet, Nutid og Fremtid

Mine uddannelser afspejler, hvordan jeg altid har ønsket at hjælpe andre. Jeg har altid været nysgerrig på mennesket som helhed. Og her har, hvem vi er, og hvad der har dannet os meget at sige.

0

Personer hjulpet

0

Certificeringer

Du er perfekt præcis som du er!

Det er min fornemste opgave at være lyttende, nysgerrig og åben for det livssyn du har. Jeg er nærværende, hjælper dig med at skabe mening og giver dig friheden til at være lige præcis den du er.

Er du klar til at tage Næste skridt

Har du spørgsmål, eller er du nysgerrig på, hvordan jeg kan hjælpe dig. Så send mig en mail eller ring til mig.

Jeg står klar til at hjælpe dig!

Du kan kontakte mig her:

Telefon : 5360 3853

Adresse : Lundvej 58, 8800 Viborg